Home » Blog » Scriptie ingeleverd

Scriptie ingeleverd

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 16:06

Vandaag heb ik mijn scriptie ingeleverd! Met als titel: Hier ben ik.

Mocht je hem willen lezen: dat kan hieronder:


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jeannette
een maand geleden

Wat een waardevol document waarin jij jezelf laat zien! Het spreekt mij aan hoe je bij je werk een technische toelichting geeft maar steeds benoemt met 'hier ben ik' wat jouw gedachten en gevoelens zijn bij elk werk. Je laat je hiermee op een mooie manier kennen. Voor Bram een manier om jou beter te leren kennen maar ook voor mij!'

Bert Huisman
24 dagen geleden

Heel mooi Gert! Niet alleen je werk is mooi, maar je hebt ook een boeiend verslag geschreven. Met veel plezier gelezen! Ook origineel hoe je de Bijbelverhalen in Zwolle plaatste. Goed gedaan! Echt jij!

Henk vd Adel
24 dagen geleden

Leuk te lezen Gert! Herkenbaar. Dit is echt jij.

Jaap Jaquet
11 dagen geleden

Beste Gert,
Ik heb er even de tijd voor genomen.
Ik ben onder de indruk van je talent en veelzijdigheid.
Hartelijke groet,
Jaap