Buizen kunst in Zwolle

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 21:26

PROTO wil inwoners van Zwolle laten zien wat de toegevoegde waarde is van de Creatieve Industrie voor de stad in alle denkbare disciplines van art en design.  PROTO is dit jaar geprogrammeerd van 24 juni t/m 11 juli 2021.

Mijn werkgever Vanderkamp Pompen  (Rick) doet aan dit project mee, door het maken van dit unieke kunstwerk, opgebouwd uit - voor ons - standaard verhuur artikelen, buizen met een diameter van 600 mm opgebouwd op twee brugconstructies (zie bericht op website Vanderkamp).

Totaal gewicht ca 24 ton. Afmetingen 24 x 9,5 x 3,5 meter.

Ik heb het hele project van dicht bij meegemaakt, van aanvraag van Viesrood  (Jeroen en Martijn), het maken van het ontwerp (Menno) en het uittekenen ervan (Marco), het schilderen (Rik), het laden (Alexander), het voor-monteren (Jose) het transport (Klomp) het hijsen (BKV) en uiteindelijk het in elkaar zetten (Andre,  Jose , Herman en ikzelf). En niet te vergeten de fotograaf (fotovitalis - Marten)! Ik weet dat ik nu ook heel veel collega's vergeet ... allemaal hartelijk dank. 

Voor mij kan de vraag 'kun je ook kunst creëren met leidingwerk uit onze huurvloot? 'met een volmondige JA beantwoord worden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.